Monday 30 November 2020 Timetable of Verbal Submissions

Time	Name	Time Allocated	Submitter #
9.30am	Hearing Commences / Karakia		
9.30am	Opening & Housekeeping (Hearing Panel Chair Brent Cowie)	-	-
9.35am	HBRC – Reporting Officer, Manager Policy & Planning, & Legal Counsel	1 hr	15
10:35am			
11:00	Forestry Group Joint Submission - Ernslaw Ltd - New Zealand Forestry Managers Limited - Hawke's Bay Forestry Group - Timberlands Limited - Rayonier Matariki - Pan Pac Forest Limited - Forestry Management (NZ) Ltd	1.5 hrs	8, 11, 14, 24, 31, 34, 36
12.30pm	Lunch		
1.30pm	Hearing Reconvenes		
1.30pm	Hawke's Bay Fish and Game Council - Peter Wilson	15 mins	13
2.00pm	Hawke's Bay Winegrower's Association Inc - Xan Harding	20 mins	16
2.30pm	Horticulture New Zealand - Charlotte Drury	30 mins	19
3.00pm	Genesis Energy Ltd - Alice Lin (Speakers: Legal representative: David Allen, Buddle Findlay; Company representative: Gareth Gray, Genesis Energy Ltd; Planning expert: Phil Mitchell, Mitchell Daysh)	1.5 hrs	12
4.30pm	Forest and Bird (via Zoom)	30 mins	10
	Meeting Closes for the Day		

Tuesday 1 December 2020 Timetable of Verbal Submissions

Time	Name (contact)	Time Allocated	Submitter #
9.00am	Hearing Reconvenes / Karakia		
9.05am	Ravensdown Ltd - Carmen Taylor & Anna Wilkes	25 mins	33
9.30am	Ngamatea Farming Company Ltd - Nathan Apatu	30 mins	25
10.00am	Transpower New Zealand Limited	30 mins	37
10:30am	Ngati Kahungunu Wairoa Taiwhenua Inc Nigel How	30 mins	27
11.00am	Maungaharuru-Tangitu Trust - Tania Hopmans	45 mins	22
11.45am	Hineuru lwi Trust - CE Robyn Rauna	45 mins	18
12.30pm	Lunch		
1.30pm	Hearing Reconvenes		
1.30pm			
2.00pm	Department of Conservation – Maggie Burns, Matt Brady, and Michelle Hooper (30 min via Zoom)	30 mins	5
2:30pm	Trustpower – Shelby Macfarlane Hill ((30 min via Zoom)	30 mins	38
3.00pm			
4.00pm	Brylee Farms Ltd (Bryce Donovan) 20min	20 mins	6
4:30pm	Ngati Kahungunu Iwi Inc, Te Taiwhenua o Heretaunga, Te Mannaaki Taiao, and Te Rūnanganui o Heretaunga – Marei Apatu	1 hr	26
	Meeting Closes for the Day		

Wednesday 2 December 2020 Timetable of Verbal Submissions

Time	Name (contact)	Time Allocated	Submitter #
9.55am	Hearing Reconvenes / Karakia		
10.00am	Silver Fern Farms (via Zoom)	15 min	42
10.30am	Owhaoko C Trust – Tania Huata	30 mins	28
11.00am	Audrey Jones	30 mins	21
11.30am	Federated Farmers of New Zealand (Rhea Dasent) (1hour)	1 hr	9
12.30pm	Lunch		
1.30pm	Hearing Reconvenes		
1.35pm	Pernod Ricard Winemakers New Zealand Ltd - Ezekiel Hudspith & Mark Sinclair (via Zoom)	1 hr	32
2.30pm	HBRC – Belinda Harper (closing statement)	30 mins	15
	Meeting Closes for the Day		